De evolutie van badjassen... van een eenvoudig gebruiksartikel tot een fashion statement...

Het was Burghard Johann Vossen (1895-1981) die in 1951 de badstof badjas uitvond. Bij Bonna verkopen wij ze nog steeds, de Vossen badjassen. Het origineel dus. Maar je kan ook terecht voor private label badjassen, waarbij wij terug kunnen vallen op jarenlange ervaring op het gebied van pasvorm en materialen. 

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over badjassen gaat!

Innovatie

De katoenindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die de wereld kent. Wij kunnen je alles vertellen over innovaties om de vervuiling terug te dringen, zonder het comfort en de kwaliteit van badjassen teniet te doen. 

Verkoop

Waar moet een goede badjas aan voldoen? Waar let de consument op als een badjas wordt gekocht? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je een badjas aanbiedt die ook daadwerkelijk wordt verkocht. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check out our products

Take a peek inside our Wonderworld

Contact

Telefoon: +31 624319294
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo