Eén van de meest intieme producten in je huis...

Vaak worden handdoeken weggezet als gebruikersartikel. Als commodity. Terwijl een handdoek juist één van de meest intieme producten in je huishouding is. Het heeft direct contact met je huid, elke dag opnieuw. Een goede handdoek hoort bij je persoonlijke hygiëne, je persoonlijke verzorging. Wij kunnen je helpen de beste handdoek voor jouw doelgroep te ontwikkelen en te (laten) produceren. 

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over handdoeken gaat! 

Innovatie

De katoenindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die de wereld kent. Wij kunnen je alles vertellen over innovaties om de vervuiling terug te dringen, zonder het comfort en de kwaliteit van handdoeken teniet te doen. 

Verkoop

Waar moet een goede handdoek aan voldoen? Waar let de consument op als een handdoek gekocht wordt? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je een handdoek aanbiedt die ook daadwerkelijk verkocht wordt. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check out our products

Take a peek inside our Wonderworld

Contact

Telefoon: +31 624319294
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo