Niet zichtbaar maar wel bepalend voor je slaapcomfort!

Je kan het meest verfijnde en kostbare bed textiel op je bed leggen, maar met een verkeerd dekbed in je overtrek heb je geen garantie voor een goede nachtrust. Wij kunnen je eindeloze opties geven voor optimaal slaapcomfort. Van synthetisch tot dons en veren, we gaan het je allemaal vertellen.

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over dekbedden en kussens gaat.

Innovatie

De katoenindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die de wereld kent. Wij kunnen je alles vertellen over innovaties om de vervuiling terug te dringen, zonder het comfort en de kwaliteit van dekbedden en kussens teniet te doen. Wist je dat wij bijvoorbeeld volledig biologisch afbreekbare synthetische dekbedden en kussens leveren?

Verkoop

Waar moet een goed dekbed aan voldoen? Waar let de consument op als een dekbed of een kussen wordt gekocht? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je dekbedden en kussens aanbiedt die ook daadwerkelijk worden verkocht. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check out our products

Take a peek inside our Wonderworld

Contact

Telefoon: +31 624319294
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo