Dekbedovertrekken zijn niet alleen beeld- en sfeerbepalend in je slaapkamer!

Want met het juiste overtrek draag je bij aan een betere nachtrust en daarmee betere gezondheid. Maar er is nog veel meer te vertellen over dekbedovertrekken. Nieuwsgierig naar welke innovaties wij kunnen toepassen op een dekbedovertrek? Bel ons en we spreken af!

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over overtrekken gaat.

Innovatie

De katoenindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die de wereld kent. Wij kunnen je alles vertellen over innovaties om de vervuiling terug te dringen, zonder het comfort en de kwaliteit van dekbedovertrekken teniet te doen. 

Verkoop

Waar moet een goed overtrek aan voldoen? Waar let de consument op als een overtrek wordt gekocht? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je een overtrek aanbiedt dat ook daadwerkelijk verkocht wordt. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check out our products

Take a peek inside our Wonderworld

Contact

Telefoon: +31 857440890
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo