Matrasbescherming en slaapcomfort in één product

Vaak wordt het onderschat; het belang van een goed passende molton. Het zorgt niet alleen voor een langere levensduur van je kostbare matras, maar in combinatie met een goed hoeslaken, draagt het ook bij tot een perfecte nachtrust! We hebben hoeslakens voor elk matras uit voorraad leverbaar. Bel of mail voor de meest actuele prijslijst.

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over hoeslakens gaat!

Innovatie

De katoenindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die de wereld kent. Wij kunnen je alles vertellen over innovaties om de vervuiling terug te dringen, zonder het comfort en de kwaliteit van hoeslakens teniet te doen. 

Verkoop

Waar moet een goed hoeslaken aan voldoen? Waar let de consument op als een hoeslaken wordt gekocht? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je een hoeslaken aanbiedt dat ook daadwerkelijk wordt verkocht. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check onze producten!

een kleine sneak-peek....

Contact

Telefoon: +31 624319294
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo