Modieus en functioneel voor nog meer sfeer in je huis.

plaids

sierkussens

Een aantal mooie sierkussens en plaids, mogen als accessoire in je slaapkamer eigenlijk niet ontbreken. Maar je neemt het net zo makkelijk mee voor lekker op de bank voor bij de tv. Wij kunnen je tal van opties geven voor deze sfeermakers!

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over sierkussen en plaids gaat! 

Innovatie

De katoenindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die de wereld kent. Wij kunnen je alles vertellen over innovaties om de vervuiling terug te dringen, zonder het comfort en de kwaliteit van plaids en sierkussens teniet te doen. 

Verkoop

Waar moet een goed sierkussen of plaid aan voldoen? Waar let de consument op als zo’n woonaccessoire wordt gekocht? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je een sierkussen of plaid aanbiedt dat ook daadwerkelijk wordt verkocht. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check out our products

Take a peek inside our Wonderworld

Contact

Telefoon: +31 624319294
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo