Tegenwoordig wordt het strandlaken voor veel meer dan een dagje strand gebruikt….

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een traditioneel strandlaken of Hammam doek. Maar wat denk je van een strandlaken als reclamedrager? Wij weven, bedrukken- en borduren namelijk ook logo’s in strandlakens. Wij kunnen overigens deze prachtige – wij noemen dat veredelingstechnieken –  in en op elk soort katoen toepassen!

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over strandlakens gaat! 

Innovatie

De katoenindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die de wereld kent. Wij kunnen je alles vertellen over innovaties om de vervuiling terug te dringen, zonder het comfort en de kwaliteit van handdoeken teniet te doen. 

Verkoop

Waar moet een goed strandlaken aan voldoen? Waar let de consument op als een strandlaken wordt gekocht? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je een strandlaken aanbiedt dat ook daadwerkelijk verkocht wordt. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check out our products

Take a peek inside our Wonderworld

Contact

Telefoon: +31 624319294
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo