Nog zo’n slaap-verbeteraar; ondersteunende foamkussens. Viscotex produceert wel 150 verschillendekussens in Turkij e. Wij vertegenwoordigen de Benelux markt voor Viscotex en leveren foamkussens voor B2B, B2C, private label en de gezondheidszorg. Snel geleverd en lekker duurzaam want ‘om de hoek’ geproduceerd!

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over foamkussens gaat! 

Innovatie

Slaapcomfort is belangrijk voor je gezondheid. Optimale ondersteuning van je nek en schouders tijdens je slaap, zorgt voor energiek en goed uitgerust de dag beginnen. Met de Viscotex collectie foam kussens is dat nu voor iedereen bereikbaar!

Verkoop

Waar moet een goed foamkussen aan voldoen? Waar let de consument op als een foamkussen wordt gekocht? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je een foamkussen aanbiedt die ook daadwerkelijk verkocht wordt. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check out our products

Take a peek inside our Wonderworld

Contact

Telefoon: +31 624319294
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo