Hèt merk voor handdoeken, badjassen en badmatten, exclusief geproduceerd in Oostenrijk.

Vossen is één zo niet de laatste nog actieve producent van hoogwaardige handdoeken, badjassen en badmatten. Elke serie handdoeken heeft een unieke USP, met als rode draad ‘sustainability’. Alle Vossen producten zijn uit voorraad leverbaar en – uniek in de branche voor handdoeken – ze worden geleverd met drie jaar garantie!

Kwaliteit

Kwaliteit is zoveel meer dan woord op een verpakking. Het wordt maar al te snel geroepen; “dit is de beste kwaliteit” maar hoe voelt dat? Hoe voelt kwaliteit? Wij gaan ‘kwaliteit’ weer zintuigelijk maken. Ook als het over handdoeken gaat! 

Innovatie

De katoenindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die de wereld kent. Wij kunnen je alles vertellen over innovaties om de vervuiling terug te dringen, zonder het comfort en de kwaliteit van handdoeken teniet te doen. 

Verkoop

Waar moet een goede handdoek aan voldoen? Waar let de consument op als een handdoek gekocht wordt? Waar wordt op geselecteerd? Wij kunnen het je allemaal vertellen. Zodat je een handdoek aanbiedt die ook daadwerkelijk verkocht wordt. Daar gaat het per slot van rekening om!

Check out our products

Take a peek inside our Wonderworld

Contact

Telefoon: +31 624319294
Email: info@bonnabenelux.nl
Bedrijvenpark Twente 305 - 7602 KL Almelo